Můj milovaný mobile (když jsme spolu samy, říkám ti mazlíčku, ale nikomu to neříkej!).

Můj milovaný mobile (když jsme spolu samy, říkám ti mazlíčku, ale nikomu to neříkej!).

Ach.. máme spolu tak báječný vztah! Ráno jsi to první, co beru do ruky a hned se cítím líp. Jsi nastartovaný, plný energie a taky mi hned řekneš, co mě čeká. Vždycky tu pro mě jsi a vždycky mě něčím překvapíš – zprávou, fotkou, pěknou písničkou. Chodíme spolu tajně na záchod, kde si pěkně pohrajeme hry, který normálně hrát nemůžu, protože přítel by se mi smál.  Ve sprše spolu zpíváme a u snídaně máš čestné místo vedle mě. Díky tobě hned vím, co se kde šustne.

Koupila jsem si úžasnou kabelku se speciální kapsičkou pro tebe. Sedí ti prostě perfektně! V práci na tebe občas zapomenu, ale neboj, na obědy tě nikdy nezapomenu vzít s sebou. S holkama si ukazujeme fotky a videa. Moc nám to spolu sluší…fotíš totiž nejlíp, víš.

Mám super džíny s velkejma kapsama na zadku, a tak tě můžu s klidem vzít dnes na koncert. Budu tě pořád cítit a nikdo mi tě nevezme! Už teď se těším na selfie, který si uděláme a lajky, které mě, prostě vždycky zvednou náladu J

Musím se ti taky omluvit. Včera jsem tě nechala na bazénu pohozeného pod ručníkem. Chudáčku, přehřál si se. Měla jsem o tebe takovej strach!! Ale víš, že do bazénu tě vzít nemůžu. Promiň.

Ach, další krásný den s tebou za námi. Jo vidíš, zapomněla jsem příteli dát pusu na dobrou noc. No neva. Snad zítra. Jo, jo.. bydlí tu se mnou, ale je děsně nudnej. Že na něj nemám čas? No, vždyť on na mě kašle, furt jenom řeší něco na mobilu. Nechápu to. Už se mě vůbec neptá jak se mám. Vůbec neví, jak žiju. To ty.. ty to víš naprosto dokonale! Ještě se s tebou pomazlím, zjistím, kolik lajků nám přistálo a uložím tě vedle sebe. A pusť mi nějakou pěknou písničku na dobrou noc. Však víš, co mám ráda!

Víš, mazlíčku, musím se ti s něčím svěřit. Nemůžu usnout, protože mi vrtá hlavou jedna otázka pořád dokolečka…Já vím, s těma mobilama to takhle dělá kde kdo, ale… JSEM JEŠTĚ OPRAVDU NORMÁLNÍ ?